Jubileumviering in het kader van het

105 jarig bestaan

Op zaterdag 17 April was het Jubileumconcert in de Burgerzaal van het Raadhuis te Landgraaf.

 

 

Naast St.Rochus traden onder andere de soliste Caroline Bosch, het gemengd koor St. Caecilia uit Nieuwenhagen en het Familiekoor La Liesse uit Rimburg.

Op Zondag 18 April werd de H.Mis opgeluisterd om 11.30 uur in de Parochiekerk St.Joseph te Waubach aansluitend een Limburgs Boerenbuffet in het gemeenschapshuis De Residentie te Abdissenbosch.

Na het buffet werd aandacht geschonken aan de Jubilarissen.

 

 

Dhr.Kölgens ruim 30 jaar steunend lid van de vereniging werd in het zonnetje gezet met een oorkonde als Lid van verdienste en tevens een flesje wijn.

 

 

Mevr. Eygelshoven  Wij staan er even stil bij alles wat zij voor de vereniging heeft betekend .Nog steeds is zij steunend lid van onze vereniging. Met ook een oorkonde als lid van verdienste en natuurlijk een bloemetje zijn wij zeer erkentelijk.

 

 

Er zijn 12 jubilarissen n.l. De heren Jan Snijkers en Harrie Jongen zijn vijftig jaar lid van de Rochus en tevens is Jan 60 jaar lid van de KNZV.

 

Ook was Pierre Donckers 50 jaar lid van de KNZV.                                Frans Vaessens 40 jaar,

De heer Lau te Mey van de KNZV was aanwezig en reikte het bijbehorende speldje uit aan de jubilarissen.

Jean Clement en Piet Smeets 25 jaar,   vrouw van Piet nam de oorkonde in ontvangst
 

 De heren Hein Jacobs, Arno Jennissen, Leo Pelzer, Stef Reinartz, Jan Schuurman, Mon Valent, en Pierre Donckers 12,5 jaar lid.

 

Het was een gezellige dag voor ons allemaal

Terug